Actev Arrow Smart-Kart jucaria perfecta

Se zice ca prima experienta in conducerea unei masini electrice nu o sa fie uitata niciodata. Iar apoi pasiunea devine genetica si nu te mai poti desparti de automobil.

Acum aceasta senzatie unica poate fi incercata chiar si de catre cei mai mici dintre noi. Actev Motors a lansat de curand un kart electric: Arrow Smart-Kart, iar comenzile pot fi deja inregistrate pe site-ul producatorului. Pretul de pornire este $599.95 iar comenzile vor fi onorate incepand cu luna iunie.

Micutul kart electric este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 9 ani si pare sa fie  jucaria perfecta avand in vedere specificatiile sale. Pe partea hi-tech este dotat cu Wifi, GPS, senzor de evitare a coliziunilor si o aplicatie pentru mobil prin care parintii isi pot supraveghea copiii de la distanta. Arrow Smart-Kart este echipat cu doua motore electrice de 250 Watt fiecare, un sasiu de otel si poate atinge „impresionanta” viteza de 20 km/h.

Am creat un model tehnologic superior raportat la ceea ce exista la momentul actual pe piata. Am avut in vedere aplicarea mai multor elemente de siguranta existente pe masinile de serie actuale.
Actev Motors

Actev Motors a fost infiintata in anul 2014 in Mountain View, California. Creata de pasionati de masini si tehnologie, misiunea lor este sa revolutioneze industria vehiculelor utilitare si de distractie. Arrow Smart-Kart este primul lor produs in acest sens.

Kartul poate fi foarte usor configurat mulandu-se pe experienta de condus a fiecarui copil in parte. Mai mult, motorul poate simula sunete ale masinilor de curse prin descarcarea acestora dintr-o librarie online. Prin intermediul aplicatiei Arrow cei mici isi pot compara performantele din timpul sofatului: timpul total de condus, distanta parcursa si viteza maxima atinsa.

Sunt un pasionat al masinilor si vreau sa folosesc experienta mea de peste 35 de ani in industria tech pentru a aduce in centrul atentiei o noua clasa de autovehicule sigure, destinate distractiei familiilor moderne.
Dave Bell, CEO si cofondator Actev Motors

Arrow Smart-Kart combina emotia  unei experiente reale de condus cu increderea parintilor care isi pot supraveghea copiii prin aplicatia de mobil Arrow, care va fi disponibila in curand spre instalare. Aceasta se conecteaza la kart prin intermediul WiFi-ului si echipeaza parintii cu o serie de elemente de siguranta:

  • limitarea vitezei maxime
  • buton de oprire de urgenta
  • stabilirea unui perimetru de rulare
  • senzor de evitare a coliziunilor
  • alerta in caz de inactivitate

Asteptam cu nerabdare momentul cand va fi adus si in Romania pe canal oficial.