Aspiratorul iRobot Roomba 980 asigura curatenia in casa ta

Cu siguranta curatenia prin casa ne ocupa foarte mult timp. Daca te-ai saturat sa plimbi aspiratorul, acum este momentul sa-ti cumperi un aspirator care va face treaba, de unul singur, in locul tau. iRobot Roomba 980 este cel mai performant aspirator din lume si vine in ajutorul tau pentru a te scapa de grija prafului si a mizeriei in fiecare zi.

Aspiratorul robotizat a fost inventat de trei americani, convinsi ca robotica ar putea schimba lumea. In anul 2002 iRobot a intrat pe piata, fiind momentul în care a fost lansat primul aspirator Roomba.

Cu ajutorul aplicatiei pentru mobil sau tableta, iRobot Home, poti controla aspiratorul tau iRobot Roomba 980 de la distanta indiferent de timp sau de locul in care te afli. Esti plecat de acasa si  trebuie sa faci curatenie acasa? Este foarte simplu, deschide aplicatia iRobot Home si apasa Clean. Sau iti poti programa din timp data si ora la care vrei ca robotul tau sa inceapa curatenia.

iRobot dispune de una dintre cele mai importante inovatii din istoria aspiratoarelor robotizate – un sistem de curatare in trei trepte AeroForce, ceea ce mareste eficienta aspirarii cu pana la 50%.

Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigura o curatare perfecta a apartamentului, indiferent de cat de spatios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 980 invata drumul, „vede” si recunoaste mobilierul, obstacolele  dar si intrarea în camera alaturata.

iRobot are o baterie performanta cu litiu, cu o autonomie de curatare de pana la 185 mp doar cu o singura incarcare.  Daca este necesar, Roomba se va intoarce pentru cateva minute la statia de incarcare, se reincarca, si continua curatarea exact de unde a ramas, pana cand isi termina treaba.

Atunci cand ajunge pe un covor, prin intermediul functiei Boost Carpet va creste in mod automat puterea de aspirare a noului motor.

Sistemul Wall Follow permite urmarirea liniei peretilor si asigura o curatare perfecta in zona colturilor sau altor locuri greu accesibile.

iRobot poate face fata tuturor tipurilor de pardoseli – cele doua perii rotative cu doua caneluri de ghidare speciale din cauciuc colecteaza in mod fiabil murdaria din parchet, gresie, covor. Design-ul robotului este creat special pentru a patrunde pe sub mobilier, canapele sau fotolii.

Roomba 980 poate depasi foarte usor pragurile sau alte denivelari care stau în calea sa, pana la o inaltime de 2 cm.

Aspiratorul are plasati in partea de jos niste senzori speciali si cu ajutorul lor poate recunoaste din timp, spatiul liber de dedesubt, eliminand astfel, posibilitatea de a cadea. Robotul se opreste, se intoarce, si continua curatarea.

iRobot Roomba 980 reprezinta un produs de top atunci cand vine vorba de aspiratoare robotizate. Pretul sau este de 4500 de lei si este destinat persoanelor comode si deschise catre tehnologie, care vor o eficienta maxima in materie de curatenie. Daca totusi pretul ti se pare prea ridicat, exista si variante iRobot mai ieftine potrivite pentru buzunarul tau, sub 1500 lei. Am gasit varianta iRobot Roomba 605 la 1299 lei sau iRobot Roomba 621 la 1469,90 lei.

Sursa: irobot.ro