Audi este prezent la Superbowl cu Noul R8 V10 Plus

Audi nu poate sa stea deoparte si debuteaza la marele eveniment american Superbowl cu o noua reclama. Superbowl Editia 50 se va disputa pe 7 februarie 2016 pe Levi’s stadium din Santa Clara, California, intre echipele Carolina Panthers si Denver Broncos. Audi va prezenta reclama noului model Audi R8 2016 intitulata „The Commander”. Va fi difuzata in primul sfert al meciului si va dura 60 de secunde. „The Commander” prezinta povestea unui astronaut ajuns la pensionare. Odihnindu-se pe fotoliul din sufragerie, el rememoreaza perioada de glorie a nenumaratelor lansari si misiuni in spatiu. Fiul sau, venit in vizita, ii prezinta  noul Audi R8 V10 Plus. Astronautul se urca la volan, apasa butonul Start si accelereaza. Cursa cu masina transpune personajul in tinerete retraind plimbarile printre luna si stele.

Modelul este cel mai puternic Audi R8 din toate timpurile. Motorul de 5.2 litri V10 de 610 CP si 560 Nm este capabil sa atinga o viteza maxima de 330 km/h. Ajunge la 100 km/h in 3.2 secunde. R8 vine cu cateva imbunatatiri fata de vechiul model. Noutatile sunt: noua cutia cu dublu ambreiaj in 7 rapoarte,  Audi Virtual Cockpit, Audi connect 4G LTE si hartile prin satelit Google Earth.

Anul acesta este a opta oara cand Audi este prezent la marele eveniment din Fotbalul American si a doua oara cu modelul R8.

https://www.youtube.com/watch?v=yB8tgVqmKzw

 

Sursa: audiusa.com