Ce dispozitiv secret stă ascuns în mașina ta

Despre ce dispozitiv secret sa fie vorba? S-a descoperit recent că majoritatea posesorilor de mașini nu-și cunosc cum trebuie autovehiculul. Astfel, aceștia nu îi utilizează funcțiile la adevărata lor valoare.

Mai mult de jumătate dintre șoferi nu sunt conștienți că mașina pe care o conduc este dotată cu mai multe dispozitive secrete. Haideți să vedem unde stă ascuns unul dintre acestea!

Acest dispozitiv miraculos se află poziționat în dreapta volanului. Acționându-l, acesta poate să aprindă niște luminițe portocalii pe mașina. Interesant nu? La ce folos oare? Aceste lumini sunt folosite pentru a indica schimbarea direcției pe șosea.

Partea cea mai interesantă este că aceste lumini ar trebui folosite atunci când intenționezi să oprești mașina. Apoi le poți folosi atunci când pornești din nou la drum, dar de data aceasta acționând luminile de pe cealaltă parte a autovehiculului.

După cum puteți observa acesta este un sistem complex care necesita cunoștințe avansate de fizică cuantică și mecanică. Nu e de mirare că foarte mulți îl percep ca foarte greu de utilizat.

Tu cât de des îl folosești?