Masina ideala de tuns iarba – Husqvarna Automower 330X

Primavara isi face deja simtita prezenta si putem in sfarsit sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara. Idei ar fi o multime: o plimbare prin parc, la munte sau desigur un gratar cu prietenii la iarba verde din curtea frumos amenajata, cu flori, arbusti si cu un gazon perfect.

Dar ce te faci daca gazonul tau se intinde pe o suprafata mai mare si te-ai saturat sa te impiedici de firul masinii electrice de tuns iarba sau sa inhalezi fumul de la modelul pe benzina? Afla ca exista o varianta mult mai comoda de la Husqvarna.

Cu 20 de ani de experienta in industria masinilor robotizate, Husqvarna a lansat pe piata modelul Automower 330X, o masina de tuns care se conduce singura.

Daca Batman si-ar dori o masina de tuns cu singuranta ar alege-o pe aceasta, nu?!

Acest robot a fost declarat cel mai bun din lume in testele facute de suedezii de la "Bast-i-test". Automower 330X a concurat cu inca 8 modele similare. A fost proiectat sa se descurce excelent pe orice vreme, chiar si pe ploaie torentiala.

Datorita sistemului unic de cutite din otel carbon, ofera o excelenta taiere a firului de iarba chiar si pe teren accidentat, lasand in urma un gazon perfect. Este foarte silentios si poate acoperi o suprafata de pana la 3200 mp de teren, cu pante incliante pana la 45 grade. Modelul 450X poate acoperi o suprafata chiar mai mare, de aproximativ 6000 mp.

Robotul are incorporat un senzor GPS, pentru o buna acoperire a suprafetei unde trebuie sa isi faca treaba. In plus iti ofera posibilitatea sa il poti controla si urmari direct de pe smartphone, cu ajutorul aplicatiei mobile "Automower Connect", din orice colt al lumii te-ai afla.

Este prevazut cu un mod de incarcare automata si se conecteaza singur la o statie de incarcare pe care o asezi oriunde in curte. El va face toata treaba iar tu te poti relaxa pe sezlong savurand o bere rece. Credeti ca pretul de aproape 4000 $ poate fi un impediment in achizitionarea lui Automower 330X?

Sursa: husqvarna.ro