Jocurile Olimpice, în pericol?! Britanicii de la The Times, dezvăluiri despre cea mai importantă competiție sportivă

Cotidianul britanic The Times a lansat bomba, vineri dimineață, cand a spus că Jocurile Olimpice din acest an nu vor mai avea loc.

Englezii s-au bazat pe afirmațiile unei surse din interiorului guvernului japonez.

The Times spune ca există o înțelegere ca această competiție olimpică sa nu mai aibă loc. Tot noul coronavirus ar fi motivul principal.

“Nimeni nu vrea să fie primul care să spună acest lucru, dar consensul este că este prea dificil. Personal, nu cred că va avea loc”, a spus oficialul nipon, sub protectia anonimatului.

Reacțiile nu au întârziat să apară din partea japonezilor.

„Nu este adevărat. Vom nega această știre”, a spus Manabu Sakai, membru al guvernului nipon.

Și președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach, a facut o declarație în această saptămână în care a spus ca este convins ca avea loc aceasta competiție sportivă.

Romania, calificata la fotbal

Jocurile Olimpice de vară ar fi trebuit să se desfășoare vara trecută, la Tokio, dar din cauza pandemiei de COVID – 19 a fost amanata pentru un an. Competitia urmeaza să înceapă în iulie, anul acesta.

Echipa națională de fotbal a României s-a calificat la Jocurile Olimpice, dupa o pauza indelungata. Ultima  noastră aparitie la un turneu olimpic a fost in 1964, tot la Tokyo. Atunci, am fost pe locul 5 in clasamentul final.