Kia ne pregătește o surpriză în 2017

Se pare că producătorul sud-coreean, Kia ne pregătește o surpriză la începutul lui 2017. Din „teaser-ele” lansate în mediul virtual bănuim că este vorba despre o supermasină. Ce altceva poate să atingă suta în 5.1 secunde?

0-100 km/h. O caracteristică care înnobilează orice mașină care vrea să atingă un anumit nivel de performanță. Un număr la care entuziaștii auto se uită prima dată. Cea mai rapidă mașină Kia la ora actuală reprezintă o nouă paradigmă a performanței, puterea emanată de motor te face să strângi volanul din ce în ce mai tare.

Lăsând suspansul la o parte,  surse interne Kia spun că mașina va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Detroit, iar sub capotă va avea un motor pe benzină care va dezvolta în jur de 320 de cai putere sau un diesel 2.2 de 200 CP. Noul Kia GT va fi un sedan de dimensiuni medii cu propulsie spate.

Acest nou vehicul va schimba imagina Kia pentru totdeauna. Va revoluționa modul în care lumea privește brandul nostru și ne va propulsa într-o nouă eră. Nici nu vă dați seama cât de încantat sunt de această minune de mașină! Peter Schreyer – President & Chief Design Officer, Kia Motors Corporation