Nexen o anvelopă ieftină și de calitate în 2016

Căutați o anvelopă ieftină și de calitate? Soluția ar fi să mergeți la unul din magazinele tradiționale sau să parcurgeți listele de produse ale celor online. De cele mai multe ori sunteți atrași să cumpărați anvelope de o mai slabă calitate care sunt expuse pe rafturile din față în marile lanțuri de hipermarketuri. Deoarece alegerea este pentru mai multe sezoane, vă recomandăm să vă informați bine înainte de a achiziționa o anvelopa. În continuarea articolului vă prezentăm un clasament realizat de cei de la tyrereviews.co.uk privind cele mai bune anvelope în 2016.

Mulți dintre posesorii de automobile caută anvelope noi, însă unii le prefera pe cele second hand, mai ieftine. O alternativă foarte bună la aceste anvelope la mana a doua o reprezintă chiar o anvelopă nouă și anume, Nexen N Blue HD Plus. Nexen este o companie coreeană, cu 70 de ani de experiența în producerea anvelopelor de calitate recunoscute în întreaga lume. Nexen încalță numeroase modele ale unor producători cu renume printre care BMW, Skoda, Volkswagen. În 2018 are în plan sa inaugureze fabrica din Cehia.

Nemții de la ACE(Automobile Club Europa) au efectuat în 2016 primul test de anvelope de vară. De data aceasta au venit cu o surpriză și au efectuat un test la anvelopele din gama medie. Au făcut acest lucru deoarece aproape 90% dintre cumpărători se uita în primul rând la preț, atunci când își aleg anvelopele.

Dimensiunea de test a anvelopei a fost 195 / 65/ R15, iar mașina de test, desigur un Volkswagen Golf 7. Din păcate clubul german ACE nu a inclus ca și etalon o anvelopa de la un producător de top, dar au inclus Nexen și Hankook, două mărci performante ce au câștigat încrederea constructorilor.

Rezultate

Pe pistă uscată, majoritatea mărcilor au avut performanțe apropiate, pe primul loc situându-se Nexen N Blue HD Plus, urmată de Hankook Kinergy ECO K425, Sava Intensa HP și pe 4 Pneumant Summer HP4.

Pe pistă umedă, Nexen N Blue HD Plus a oferit din nou cele mai bune performanțe, fiind urmată de Hankook Kinergy ECO K425 și Pneumant Summer HP4.

Per total câștigătoarea testului a fost anvelopa Nexen N Blue HD Plus urmată îndeaproape de Hankook Kinergy ECO K425.

Cu un preț între 170-190 Lei/buc, Nexen N Blue HD Plus oferă un raport calitate-preț imbatabil fiind cu adevarat o anvelopă ieftină și de calitate.

  • Cea mai bună anvelopă pe pistă uscată             Nexen N Blue HD Plus
  • Cea mai bună anvelopă pe pistă umedă            Nexen N Blue HD Plus
  • Anvelopa castigatoare in testele  „Misc”            GT Radial Champiro FE1

Sursa: tyrereviews.co.uk