Parodie – Tesla Model 3 distruge competitia

Tesla Model 3 este noul hit al momentului. Tesla Model 3  reprezinta o amenintare serioasa asupra rivalilor germani si japonezi. Fanii Tesla nu fac decat sa invarta si mai adanc cutitul in rana acestora si ii inteapa cu un clip haios publicat pe youtube.

Tesla distruge competitia

Mai in gluma mai in serios, Tesla le arata cine este seful si ii face bucati pe cei trei rivali: Audi, Porsche si Lexus. Acestia incearca, timid, sa isi infiga steagurile pe Luna (metafora pentru segmentul masinilor electrice). Poate trebuiau sa fie si BMW sau Mercedes pe lista Tesla. La final este dezvaluita o surpriza, pe care nu o vom divulga acum. Va lasam pe voi sa urmariti clipul integral.

Tesla e pe val. Bineinteles, Tesla este pe val acum cu al sau Model 3,  avand deja pese 400 de mii de precomenzi pentru Tesla Model 3. Producatorul american are intentii clare pentru viitor si anume de a domina piata masinilor electrice. Acest lucru nu este deloc imbucurator pentru rivalii mai sus mentionati,  care vor trebui sa aloce bugete considerabile in anii ce vor urma pentru a tine pasul cu noile trenduri din industria auto.

Actualizare. Se pare ca videoclipul a fost interzis pe youtube. Nu stim inca cine a cerut acest lucru. Banuim ca cei de la concurenta Tesla.