Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului. Portughezul deține cea mai scumpă mașină

Cristiano Ronaldo a depașit toate recordurile din lume, în fotbal.

În Supercupa Italiei, portughezul a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, după golul marcat împotriva lui Napoli.

 

Portughezul a ajuns la 760 de goluri înscrise în toata cariera la echipele de club și la națională. Ca o simpla comparație, argentinianul Messi a ajuns la 644  de goluri marcate, dar doar pentru o singură echipă, FC Barcelona.

 

Ronaldo l-a depășit pe cehul Biscan, care avea 759 de goluri.

 

Fotbalistul lui Juventus este primul și la mașinile conduse. Cristiano Ronaldo conduce cea mai scumpă mașină din lume,  Bugatti La Voiture Noire.

Bolidul l-a costat peste 11 milioane de euro.  Mașina ajunge de la 0 la 100 kilometri pe ora in doar 24 de secunde.

 

Este doar un exemplar de Bugatti la Voiture Noire  in lume si acela este al lui Ronaldo. Au fost peste 100 de oameni care au dorit această mașină, însă doar fotbalistul portughez a fost ales.

 

Bolidul are 1500 de cai putere și ajunge la o viteza maximă de 418 kilometri pe oră.

Bugatti la Voiture Noire nu este singura mașină din garajul lui Ronaldo. Portughezul mai detine Lamborghini, Range Rover, Porsche, Ferrari.

 

La 31 de milioane de euro salariu anual, Ronaldo isi permite orice. Și-a cumpărat și avion si un iaht. Ambarcațiunea l-a costat nu mai putin de 5,6 milioane de euro.

 

Iahtul este unul luxos, are 27 metri lungime și a fost cumpăIahtul lui Ronaldorat de la italienii de la Azimut.

Avionul personal al lui Ronaldo l-a costat pe fotbalist in jur de 20 de milioane de euro. Este dotat cu tehnologie de ultima ora, WI FI, telefon. Poate transporta 10 persoane maxim.