Salonul Auto Moto 2016 Bucuresti

Pentru cine nu stie inca in perioada 20-24 aprilie 2016 se va desfasura Salonul Auto Moto 2016. Locul ales este, ca si in ceilalti ani, Piata Constitutiei din Bucuresti. Salonul Auto Moto este un eveniment cu caracter specializat, care se adreseaza atat publicului larg, cat si tuturor profesionistilor din domeniul auto, moto, biciclete, precum si al accesoriilor. SAM este la a cincea editie si promite sa nu dezamageasca publicul nici anul acesta.

Aici se reunesc producatori, importatori si distribuitori de autovehicule, componente auto si moto, piese de schimb, motociclete, biciclete si accesorii, accesorii, tuning, drift, echipamente service auto, companii de leasing, companii de asigurari, specialisti in inchirieri auto, asociatii si organizatii din domeniu, reprezentanti mass-media si multi altii.

Atractii
cele mai noi autoturisme din Romania
ultimele modele de motociclete
cele mai multe si noi biciclete
toata gama de accesorii auto-moto
motociclete customizate
parada moto
cele mai spectaculoase masini tunate
concurs de drift cu cei mai buni piloti din Romania
taxi drift din ora in ora
demonstratii de raliu
demonstratii de indemanare auto si moto
stunt auto si moto
parada retro
expozitie masini si motociclete de epoca
demonstratii live ale scolilor de soferi auto si moto

 

Va fi si o zona special amenajata pentru cei mici. Organizatorii promit si alte surprize.

Printe expozanti se numara: Alfa Romeo, Aprilia, Bentley, BMW, Chevrolet, Citroen, Ducati, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Jeep, Kawasaki, KIA, Koenigsegg, Opel, Lancia, Lotus, Mazda, Maserati, Seat, Skoda, Smart, Volvo si multi altii. Mai multe detalii pe site-ul SAM 2016.