SlingshotX adrenalina la maxim cu Tanner Foust

Ce se intampla cand la volanul unui SlingshotX de 400 cai putere se afla campionul mondial de Formula Drift & Rallycross, Tanner Foust? Va spun eu, un spectacol total!

Slingshot si MadMedia au dezvaluit  SlingshotX. Au produs o filmare mult asteptata a unui vehicul exclusivist cu doua locuri pe trei roti. 

Au inceput devreme, pe la 4 dimineata. Filmarea se realizeaza in San Diego si il are in rol principal pe Tanner Foust. Pilotul ajunge intr-o parcare subterana si se urca la volanul lui SlingshotX demarand in tromba. Bolidul si pilotul fac o demonstratie de forta, adrenalina si drifturi pe strazile din San Diego.
Masina este de fapt un model Polaris Slingshot SL produs de Slingshot.com si tunat de catre SlingStreet. Are un motor de 2.4 L eco-tech turbo care dezvolta o putere de 400+ CP legat la o transmisie in 5 trepte. Sparco isi pune amprenta pe scaune si volan iar jantele speciale HRE sunt incaltate de la Continental.

Filmarea lui SlingshotX a fost intensa si am fost uimit de ceea ce poate sa faca. Am testat vehiculul la limita maxima in cateva locatii extreme si l-am manevrat ca un campion. Polaris a creat o masina unica, incredibila care a fost dusa la un alt nivel de catre UTV Underground. Foust.

Este cel mai puternic model de acest fel construit pana acum datorita modificarilor aduse. Acesta poate fi vazut si eventual comandat la Daytona Bike Week intre 5-12 martie. Pretul porneste de la 26.000 $ si creste in functie de optiunile selectate.

Sursa: slingshotx.com