Strada nu este cos de gunoi

De cate ori nu ati vazut cum zboara din masina din fata o tigara, un pahar de plastic, o doza de suc, un pet, un servetel sau un pachet gol de tigari?

Daca chiar si tu mai faci asta cateodata, mai bine nu te uita la filmarea de mai jos sau priveste-o ca sa vezi ce patesc cei ca tine!

Vrem sa avem si noi astfel de justitiari. Sa afle si taximetristii ca strada nu e cos de gunoi, ca ambalajul de la shaorma poate sa stea in masina pana la prima pubela. Pe unele bulevarde din capitala au fost montate cosuri de gunoi la nivelul masinilor, tocmai pentru ca atunci cand stai la semafor si vrei sa faci curat in masina, sa le si folosesti!

Cine are motor si vrea sa isi ajute orasul? Facem noi cinste cu benzina pentru patrularea pe strazile din Bucuresti sau din oricare alt oras dornic sa evolueze! Hai sa ne civilizam cu forta, daca alfel nu se poate!

Daca aveti poze incriminatoare, le publicam cu placere. Cu totii ar trebui sa ne comportam ca motociclistul din filmarea de mai jos cand observam astfel de specimene pe strazile orasului nostru.